Начало > За нас


За нас


Лицензиран Овощен и декоративен разсадник Тихомир Узунов се намира в с.Ветрен дол, в близост до градовете Пазарджик, Септември и Велинград, на 50км от Пловдив и на 100км от София. (Посетете уебсайта на с.Ветрен дол).

Търговската ни база е разположена на главния път, отляво, 100м преди влизане в с.Ветрен дол, когато идвате от Братаница (Пазарджик), срещу баничарницата.

Нашият овощен и декоративен разсадник произвежда висококачествен посадъчен материал от овощни дървета и декоративни растения. Предлагаме богато разнообразие сортове от всички овощни видове: сливи, череши, праскови, круши, ябълки и др. Разполагаме със собствена маточна база за подложки и калеми.

Благодарение на опита ни в създаване на много и големи градини, консултираме безплатно нашите клиенти относно планиране на овощни насаждения според съответните агро-климатични условия, помагаме за съставяне схеми на разполагане на овошките с цел успешно опрашване, качествен добив и улесняване на беритбата.
За нас е изключително важно клиентите ни да останат доволни, за да пожелаят отново да използват услугите на Овощен и декоративен разсадник Тихомир Узунов.

Работим съвместно с други овощни и декоративни разсадници. При желание на клиента можем да съдействаме за доставяне на сортове или видове растения, които нямаме в момента на сайта и в наличност.

Посадъчният материал предлагаме на конкурентни цени, като за количества правим отстъпки.
На страниците н отделните видове, ще откриете и цените им.

По желание на клиента изпращаме растения по куриер (Еконт, а при необходимост - и Спиди), а за големи количества предлагаме доставка до адрес чрез собствен транспорт.

При възникнали въпроси, моля изпратете запитване до нас чрез формата за контакти.